En om gelijk maar met de deur in huis te vallen; Yeeah, Topaas coaching is online!

Dat vraagt natuurlijk om een blog waarin ik  jullie weer mee kan nemen in mijn belevingswereld.

Een belevingswereld die de afgelopen weken in het teken heeft gestaan van inschrijven bij de KvK, bouwen van de website, ontwerpen van het logo en het schrijven van mijn eigen teksten. Allemaal deel van een creatief proces waarin ik steeds heb vertrouwd op het aanvoelen dat het klopt. Door dichtbij mijzelf te blijven is het resultaat nu zichtbaar op mijn website. En oh man, wat vind ik het spannend en gelijk ook zo super gaaf!

Want doen waar je hart ligt en dit durven te gaan ondernemen, geeft je een geweldige energie en maakt dat het borrelt aan alle kanten!

Terugkijkend hebben veel zaken te maken met zichtbaar zijn of worden. Eerst jaren geleden in mijn eigen proces van persoonlijke ontwikkeling, en nu de laatste maanden zichtbaar worden met Topaas coaching. Want hoe en waarmee wil je jezelf zichtbaar maken?

Daarom nodig ik je bij deze van harte uit om hiervoor mijn website te bezoeken en mij te gaan volgen op Facebook, Linkedin, Google+ en Instagram. En weet je wat dan zo leuk is? Je helpt mij zichtbaar worden in de online wereld en jij leest dan als eerste het nieuws wanneer ik eind maart start met de groepssessies Mindful Wandelcoaching. Want wie wil dit nou niet: De haast uit je hoofd halen en dan kijken wat er overblijft? Lijkt mij een prima start van de lente tegen die tijd!

P.S. Kun je niet wachten tot dat bericht, en dat zou ik me zomaar eens kunnen voorstellen, dan zie ik je aanmelding graag binnen komen!

#topaascoaching #topaaslifecoach #topaaswandelcoach #topaasmindfulwandelcoach