Langer het vakantiegevoel willen vasthouden

Dat is een veel gehoorde wens zo nu in deze weken na de zomervakantie.
De scholen zijn weer begonnen en de kinderen zitten weer in het ritme van het continurooster.
Ook voor jezelf kan het zijn dat je al weer geheel bent opgeslokt door je dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen die er dan zijn.
Geregeld ontsnapt er een zucht tussen je lippen en heb je haast heimwee naar het ontspannen, rustige en niets-moeten-gevoel dat je in de vakantietijd had.

“Ik had nog zo met mezelf afgesproken” of “ik had het met nog zo gegund om dit jaar langer in die fijne modus te blijven. Waarom lukt het met niet?”

Herkenning?

Mocht je jezelf hierin herkennen, dan is het goed om met je te delen dat je daarmee zelf aan de slag kunt gaan.
Aan de slag om het gevoel van de vakantie nog even iets langer vast te houden, maar ook om zo te werken aan het “doen” van je eigen ontspanning.
Binnen de coaching is het een onderwerp van gesprek en kijken we naar wat het is dat jij kunt doen op dagelijkse basis om hier aan vorm te geven.

Delen van tips

Vandaag kom ik een mooi en helder artikel tegen waarin bijna alles wat ik hierin altijd deel, in samen komt.
Vandaar dat ik deze graag met je deel en je zo ook kennis kan laten maken met een inspiratiebron voor nog veel meer zaken!
Via deze link kom je op de website terecht van OpenUp.

Ze delen een mooi aantal praktische en bruikbare tips die je kunt gaan toepassen om je vakantiegevoel nog even een verlenging te gaan geven!

Meer willen weten?

Voel je dat je daar meer wil weten over ontspanning, rust voelen, hoe je zelf kunt werken aan stressvermindering of meer vanuit je eigen “ik” of “kern” wil leven?
Neem dan gerust contact met mij op, dan plannen we samen vrijblijvend een afspraak in om kennis te maken!