Laden Evenementen

Bewust Binnen & Buiten
binnen ons platform is er altijd de rode draad van de verbinding, met onszelf en die van in en met de natuur zijn, om ons heen. Een verbinding die steeds weer een hele sterke blijkt te zijn en onze deelnemers de rust en ruimte geeft voor hun ontwikkeling. Ontwikkeling in het ontdekken van de natuur en haar schoonheid tijdens b.v. een themawandeling, cursus of ons persoonlijke leefstijl programma.

Vanuit de reacties die we afgelopen maanden kregen, kwam steeds vaker het verzoek voor een persoonlijke behoefte in groepsvorm. Om nog meer en verder te kunnen landen in deze verbinding samen met anderen. Dit hebben we ter harte genomen en maakt dat we vanaf maart 2023 gaan beginnen met de cursus “Bewuste Belevingen”.

Een cursus waarin we je in 5 ochtenden of avonden mee gaan nemen in belangrijke thema’s, die 1-op-1 gekoppeld kunnen worden aan de natuur en het moment waarin we daar aanwezig mogen zijn. De opbouw bestaat uit 2 gedeelten.

Groeien, Bloeien en Oogsten
De eerste serie, die in het voorjaar gaat starten, heeft deze als thema .
5 Mooie en inspirerende momenten in de natuur, waarin we je op pad laten gaan met een coachende opdracht, vraag of een prikkelende overweging.

Door je mee te nemen in de flow van de natuur, krijg je de gelegenheid om te kijken naar wat dit thema in jouw leven kan betekenen.
Wat brengen ze je? Geef je voldoende aandacht aan alle fases? Doorloop je ze allemaal of wil je eigenlijk het liefst gelijk bij het resultaat beginnen?

Binnen de “Bewuste Belevingen”, krijg je alle ruimte en tijd om daar mee aan de slag te gaan.

We zorgen voor mooie wandelingen, weetjes uit de natuur, laten je kijken naar de natuur en wat zij ons wil vertellen. Metaforen komen aan bod en we verdiepen o.a. door er soms in stilte alleen maar te hoeven zijn.
Les- en cursusmaterialen, onze kennis en kunde, tussentijdse beschikbaarheid voor overleggen of even sparren. Het staat ter beschikking voor je zodat je kunt duiken in deze waardevolle en inspirerende cursus. Waarin je alle vrijheid krijgt om met elkaar te delen of het juist een proces van jou van binnen te laten zijn.

Ieder moment in de natuur sluiten wij af met een kop thee en lekkers.
De kracht van “Bewuste Belevingen” is dat we met kleine groepen werken van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Verdere Verdieping
En wil je later in het jaar een verdere verdieping vinden? Meegaan in het terug gaan naar de verstilling en de terugtrekking naar binnen, die de natuur laat zien in de late herfst en winter? Dan kun je na het volgen van de 1e cursus, daar ook bij aansluiten.

Met deze 2 cursussen krijg je dus de tijd om mee te deinen op het ritme van de natuur.
Je mee te laten nemen in wat er dan om jouw aandacht vraagt en daar mee aan de slag te gaan.

Praktische info:
Locatie: Slangenburg Doetinchem
Data: ochtendcursus
7 maart – 21 maart – 4 april – 18 april – 2 juni
Tijdstip: 10.00 tot 12.00 uur (ochtend) of 19.00 – 21.00  uur (avond)

Investering: € 159,= per cursus

De volgende optie voor de ochtend- of avondcursus is:
16 mei – 30 mei – 13 juni – 27 juni – 11 juli

Bewust Binnen & Buiten is een gezamenlijk platvorm van Topaas Coaching en de iJkpraktijk Natuurgeneeskunde en leefstijl.

Ga naar de bovenkant