Laden Evenementen

Geluk; Hoe doe je dat?

Geluk, is een werkwoord en vraagt om onderhoud en soms opnieuw (her)ontdekken.

Waar kan ik het vinden en hoe kan ik het zijn?

Dit is een terugkerende vraag in mijn praktijk, die om een op maat gemaakt vervolg vroeg. Door samen aan de slag te gaan met fijne, inspirerende en uitdagende coachtools, krijg je zicht op wat het is dat voor jou de inhoud is van gelukkig zijn. Zelf je eigen koers gaan varen, zelf de teugels in handen nemen en houden. Omdat je dan beter zicht hebt op en vertrouwen in jouw (innerlijke) kompas.

Met deze cursus maakt je een creatieve ontdekkingsreis in het zelf (weer) doen van jouw geluk.

Wat mag je verwachten?

In een 4 tal cursusavonden van 19.30 uur tot 21.00 uur gaan we in een kleine setting van maximaal 3 deelnemers aan de slag met “Geluk; Hoe doet je dat?”

In de cursus neem ik je mee in wat geluk nu is en deel ik mijn kennis en ervaring met je. Met fijne, inspirerende en uitdagende coachtools gaan we aan de slag om te ont-dekken wat voor jou het verschil gaat maken. Verschil in hoe je geluk nu ervaart en hoe deze mogelijk een andere vorm of beter passende inhoud kan gaan krijgen. Hierbij gaat het niet om hele grote en stevige veranderingen. Het gaat om kleine overzichtelijk stappen die je in beeld gaat krijgen en jij de keuze kunt gaan maken, die er voor jou toe doet.  Daardoor kun je meer rust, balans, energie, passie en dus een gelukkig voelen gaan ervaren.

Tussen de 2e en 3e avond gaan we in onderling overleg een 1-op-1 coachsessie inplannen. Met deze sessie geven we je ontdekkingsreis een boost in de richting die jij wil gaan. En je krijgt de vrijheid om deze in mijn praktijk te laten plaatsvinden. Of misschien ga je liever voor deze sessie de natuur met mij in. De mooie natuurgebieden in de Achterhoek geven ons alle ruimte hiervoor. Hiermee faciliteer ik volledig op maat zodat jij kunt ontdekken, ontwikkelen en groeien.

Kernwoorden: Veiligheid, geborgen voelen, respect, ontspanning, creativiteit, uitdaging, humor en concreet toepasbaar zijn.

Praktische informatie:

Locatie cursusavonden: Heidehuus in Halle Heide, Halle-Heideweg 22, 7025 CL Halle.

Data:
Dinsdagavond: 12 en 28 september, 17 en 31 oktober
Donderdagavond: 14 en 28 september, 19 oktober en 2 november

Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur voor de cursusavonden, de coachsessie vindt overdag plaats of in de vroege avond tot uiterlijk zonsondergang.
Voel je de behoefte om tussen de cursusavonden in even te sparren, dan ben je daar van harte welkom voor.
Dit kan dan telefonisch, online of per mail.

Investering: € 339,=, inclusief koffie/thee/sapjes/lekkernijen en de materialen die we gaan gebruiken.
De investering mag in overleg in 2 termijnen betaald worden.

Voel je dat je de cursus graag wil volgen maar is de investering een te grote op dit moment? Neem dan zeker contact met mij om te samen te kijken wat er mogelijk is. Daardoor kan deze wens mogelijk toch in beeld komen voor je.

Na dat je je hebt opgegeven vindt er een korte telefonische intake plaats om samen te kijken of deze cursus de juiste stap voor jou is, om nu te zetten. Daarmee borg ik de kwaliteit van de cursus en mijn wens om de beste omstandigheden te creëren, voor jouw groei in het doen van geluk.

Heb je vragen of wil je aanmelden voor deze cursus?

Dan kun je mij hiervoor telefonisch bereiken op 06-28 77 30 74 of stuur je mail naar agnes@topaascoaching.nl.

Geluk; Hoe doe je dat? Daar gaat deze cursus je antwoord en inzichten op laten vinden!

Ga naar de bovenkant