Laden Evenementen

Ondernemers onderzoeken & ontmoeten

Als startende ondernemer, ben je enthousiast en zet je je schouders er onder. Je gaat beginnen en droomt van een mooie start en van klanten die jou gelijk weten te vinden. Het liefst in de aantallen waardoor je jezelf kunt voorzien van een redelijk inkomen. En de wens dat deze in de toekomst mag gaan uitgroeien naar een goed belegde boterham.

Toch weten wij, ook vanuit onze ervaring destijds, dat er meer bij komt kijken dan een grote gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Het doen van je bedrijf, het zijn van ondernemer maakt ook dat je uitdagingen tegenkomt die je niet van te voren had verwacht.

ZZP-er zijn komt neer op zelfstandig werken en vaak alleen. Dat juist dan de verbinding met een ander, een collega gemist wordt. Meerdere keren hebben wij mede ondernemers gesproken die dit zo missen.

Voor en door (startende) ondernemers

Omdat we steeds meer en vaker de vraag kregen vanuit deze groep, om eens met ons te sparren en van gedachten te wisselen over hoe wij dit hebben aangepakt. Wat de valkuilen waren die we hebben meegemaakt en de tips die wij kunnen delen. Zo kregen wij inzicht in meerdere wensen die er zijn onder (startende) ondernemers.

Want waar je enthousiast over bent, kun je ook in een valkuil stappen van (te)veel werken voor je bedrijf. Daar is in principe niets mis mee. Maar als je stil wordt bij de vraag van ons of je ook wel eens aan je bedrijf werkt, kan het een goede zijn om daar je tijd en aandacht aan te geven. Want er zit een groot verschil tussen werken in je bedrijf en werken aan je bedrijf.

In de 1e ben je in structuur bezig met jouw product/dienst en b.v. marketing en communicatie daarover naar de buitenwereld. In de 2e ben je bezig om aan je bedrijf te werken en belangrijk daarin is weten dat JIJ het bedrijf bent. Dus buiten de ontwikkeling van je bedrijf, is het ontwikkelen van jezelf hierin ook essentieel.

Ontwikkeling

Hoe fijn zou het zijn als je samen kunt delen, inspireren, sparren en leren van elkaar?
Dat is waar ons programma Ondernemers Onderzoeken & Ontmoeten voor staat.

Deze ontwikkeling hebben wij zelf in de afgelopen jaren ook ervaren en heeft ons mooie inzichten, fijne energie, groei van onze praktijken en van ons zelf opgeleverd.

Wil jij ook werken aan je bedrijf en je eigen ontwikkeling als (startende) ondernemer?
Is je wens om ook goed voor jezelf te kunnen zorgen binnen je bedrijf?
Ontbreken er nu inzichten en/of antwoorden waarvan jij voelt dat die er wel moeten komen?
Verlang je naar balans en evenwicht en wil je daarin zelf de stabiele factor worden?

Jaarprogramma “Ondernemers Onderzoeken & Ontmoeten

In ons Jaarprogramma “Ondernemers Onderzoeken & Ontmoeten” krijg je 2 maandelijks een hele dag de tijd, om aan de slag te gaan met onderdelen die belangrijk zijn voor jezelf en je onderneming. Geheel verzorgde dagen waarin jij je kunt onderdompelen in een omgeving die inspireert. Je tijd en ruimte ervaart om te voelen en te gaan onderzoeken. Waarin je kunt sparren met andere ondernemers en je elkaar mogelijk ook van dienst kunt zijn in het groeiproces.

Praktische info:
Locatie: Heidehuus Halle
Tijdstip: 9.30 uur inloop, 10.00-16.00 uur “De Ondernemersgroep onderzoekt en ontdekt”.
Data: 11 september 2023, 13 november 2023, 8 januari 2024, 4 maart 2024, 6 mei 2024, 1 juli 2024

Wat mag je verwachten:

In 6 verschillende, geheel verzorgde dagen gaan we samen aan de slag

Verschillende werkvormen om inzicht te krijgen in jezelf en in je onderneming.
Zowel binnen als buiten in de natuur ontdekken hoe je doet wat je doet en waar je veranderingen in aan kunt brengen, om nog meer te groeien.
Met elkaar verbinden en van elkaar leren.
Mogelijkheden om een intervisie groep te vormen.
Ruimte voor persoonlijke gesprekken.

Investering: € 1549,=  voor het hele programma, of € 269,= als je per keer betaald, bij minimaal 4 deelnemers. Er is maximaal ruimte voor 6 deelnemers.

Unieke prijsstelling

Omdat we geloven in het delen van onze kennis en dit mogelijk willen maken voor iedereen, gaan wij bij een 5e en 6e deelnemer de investering evenredig lager berekenen voor alle deelnemers.

Ter indicatie:
5 deelnemers vraagt een investering van € 1259,=
6 deelnemers vraagt een investering van € 1049,=

Dit is inclusief alle lesmaterialen, vegetarische lunches, koffie/thee en sappen.

Bewust Binnen & Buiten is een platform waarin mens en natuur centraal staan.
Wij geloven in de lessen die de natuur ons iedere dag leert. Wij staan voor persoonlijke groei vanuit ieders eigen intrinsieke zelf. Wij bieden tijd, ruimte en aandacht aan alles wat wij doen en hierin staat elkaar ont-moeten, elkaar zien en samen verbinden centraal.

Bewust Binnen & Buiten is een gezamenlijk platform van Topaas Coaching en de iJkpraktijk Natuurgeneeskunde en leefstijl.
Met deze link kom je op onze gezamenlijke website voor nog meer inspiratie en informatie over ons!

Ga naar de bovenkant