Spanning in je lijf, het wil je iets vertellen…

Onrustig en opgejaagd gevoel binnen in jezelf, kan je behoorlijk wat invloed hebben op je dagelijkse leven.

Het verhoogt de aanmaak van stresshormonen zoals adrenaline, cortisol en noradrenaline waardoor je minder goed kunt concentreren en de bijvoorbeeld ook de kwaliteit van je slaap gaat hard achteruit. In die laatste kun je je zomaar eens aantreffen in het draaien van een “plafonddienst“.

Een opgejaagd gevoel herken je in het voelen van een onrust, spanning, opgejaagdheid en kan zich uiten in verschillende signalen:

Snellere hartslag
Vermoeidheid
Hoge (borstkas), snellere ademhaling
Hoofdpijn
Droge mond
Buik(pijn) klachten
Hogere spierspanning
Slaapproblemen

Hoe lastig wordt het voor je met deze symptomen, om nog te komen tot een ontspanning? Hoe dan?
Herken je dit? En wil je weten hoe je daar mee aan de slag kunt gaan, om hier verbetering in te gaan voelen?

Een kwalitatief slechte nachtrust, kan er voor zorgen dat je in de dag erna een lage energie hebt. Je sneller alles als een “teveel” ervaart en je ook niet echt prettig voelt. Je stapt als het ware in de ochtend uit bed, met nog een groot deel van de vermoeidheid van de dag van tevoren die nog in je lijf zit. Is het dan nog zo dat je meerdere nachten achter elkaar dit ervaart, dan wordt het beste wel nog een lastige voor je om dit te doorbreken. Trek dus op tijd aan de bel.

Bel of mail me vandaag dan nog, dan plannen we een afspraak in om hier samen naar te gaan kijken en te achterhalen wat voor jou de oplossing kan zijn.

06-28 77 30 74
agnes@topaascoaching.nl