Voel jij ook dat je overprikkeld bent?

Voel je ook dat je overprikkeld bent?
En wat je er zelf aan kunt doen.

In de komende weken maken we ons klaar voor het gaan doen van onze vakantietijd.
Tijd die we thuis doorbrengen, dagjes uit die we maken of misschien pak je de koffers in voor een bestemming in het buitenland.

Vaak is het tot die tijd best nog wel een hectische aangelegenheid en vraagt het om zaken af te ronden, over te dragen of on-hold te zetten voor als je weer terugkomt.
In die laatste weken wil het best nog wel eens oplopen en in je hoofd een drukte van belang zijn.
Tegen de tijd dat je gaat, ben je aan de lat.

Lange tenen en korte lontjes…..daar wordt de start van je zo gewenst vakantietijd niet echt heel prettig door.

Daarom wil ik je vragen om juist in deze tijd extra aandacht aan jezelf te geven. Voelen hoe het met je is en wat het is dat je nodig hebt om niet in de stress-momenten te schieten. Stress heeft grote impact op je “zijn”. Niet zelden hoor je dat een collega of vriendin in de eerste week van de vakantie ziek op bed heeft gelegen. Letterlijk bijkomen en toegeven aan daar waar de grens te ver is overgestoken.

Tips om te delen

Er zijn heel veel tips om met je te delen, graag deel ik daarom de link met je naar het maandblad Flow Magazine.
Zij schreven een mooi en helder item hierover.

Hoe fijn zou het zijn dat je vakantieweken in een meer ontspannen modus kunnen beginnen om gelijk van start te gaan met het grote Genieten?

Veel leesplezier en mocht je behoefte hebben om er meer over te weten of te sparren, vul dan het contactformulier in. Dan neem ik telefonisch contact met je op.