Laden Evenementen

Wat zijn jouw natuurlijke kwaliteiten en talenten?

Met de coachtool “Ontdek je natuurlijke talenten” krijg je een unieke ervaring die plaatsvindt in en met de prachtige omgeving van de natuur, waar we ons kunnen laten inspireren door de groei, bloei en kracht die ze ons kan laten zien.

Het doel van deze twee uur durende sessie, is om jou te helpen je potentieel in beeld te laten krijgen door middel van de Talentenscan. Met behulp van de natuur, met wat we daarin kunnen vinden en ontdekken, en deze tool worden jouw unieke talenten en sterke punten blootgelegd. Waardoor je een dieper inzicht krijgt in wie je bent en wat je kunt bereiken.

De ervaringen van deelnemers die je voor zijn gegaan, hebben al laten weten hoe waardevol deze ervaring voor hen was.
Zo zegt Martine: “De Talentenscan heeft me geholpen mijn sterke punten te identificeren en te omarmen, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn professionele en persoonlijke leven.” En Peter deelt: “Het was verbazingwekkend om te zien hoe mijn natuurlijke talenten in kaart werden gebracht en hoe ik ze kan inzetten om mijn doelen te bereiken.”

Uitkomsten

De uitkomsten van deze sessie kunnen een aanzet zijn om nu echt zaken aan te passen of te veranderen in je dagelijks leven. Door te weten was  je natuurlijke talenten zijn  en te benutten, kun je meer voldoening en succes ervaren in je loopbaan, relaties en persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je jouw talenten kunt inzetten om obstakels te overwinnen, doelen te bereiken en een leven te leiden dat in lijn is met wie je werkelijk bent.

Om te zorgen dat je na deze sessie aan de slag kunt gaan met de uitkomsten, ontvang je na de tijd een uitgebreid verslag per mail. Zo kun je een en ander nog eens rustig nalezen. Optioneel kunnen we er een vervolgsessie aan gaan geven. als je voelt dat je een verdieping hierop wenst.

Ontdek je natuurlijke talenten; laat je verrassen wat er dan in beeld komt!

Praktische informatie:

Locaties: in overleg op meerdere plekken mogelijk in de Achterhoek
Duur: 2 uur buiten in de natuur
Investering in jezelf: €149,-

De “Ontdek je natuurlijke Talenten”sessie kan het hele jaar door ingepland worden.

Wil je deze laten inplannen of heb je vragen, bel me dan op 06-28 77 30 74.

Of vul het contactformulier in, dan neem ik contact met jou op.

 

 

 

Ga naar de bovenkant