Zichtbaar zijn
een gegeven dat geregeld voorbij komt in de sessies.

Zichtbaar zijn; hoe doe je dat?
Weten wie je bent en waar je je energie aan wil geven.
Weten waar je van “aan” gaat, maar nog meer; waar ik je niet voor moet bellen!
Dat vraagt om goed weten over jezelf, waar je warm voor loopt, wat je kwaliteiten zijn en waar je uitdagingen liggen.

Vaak weten we feilloos te benoemen waar we blij van worden.

Benoemen wat je kwaliteiten zijn, waar je goed in bent is soms al iets minder makkelijk. Dan ook nog vertellen wat je nog niet zo goed vindt aan jezelf. Waar je aan zou mogen gaan werken, da’s iets wat we liever niet doen.

Toch is dat laatste belangrijk. Zeker als je aan het oriënteren bent op een nieuwe baan of zelfs binnen een andere sector wil gaan werken.
Ben je voor jezelf goed zichtbaar, heb je in beeld waar het dan om mag gaan?
Om dan daarin een keuze te kunnen maken en gericht aan de slag te gaan?
Want als je zicht hebt op je wensen/verlangens en weet welke kwaliteiten je te bieden hebt, dan is een nieuwe baan of werkomgeving er een waarin je weer kunt groeien.

Groeien omdat ook die nieuwe kans er een zal zijn waar uitdagingen op je pad komen. En als die uitdagingen dan voelen als een “heerlijk, ik heb er zin in!”, dan ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei.
Hoe zichtbaar ben jij voor jezelf en je wensen op dat gebied?
Zelf herken ik veel in wat er dan gedeeld wordt.

Mijn keuze van destijds, om een betaalde baan in de financiële sector op te zeggen en voor mijzelf te starten, was er ook een van eerlijk en open kijken naar mijn eigen wensen.
Waar wordt ik gelukkig van? Over welke kwaliteiten beschik ik om dat ook te gaan doen?
En mijn waar ik nog niet zo goed in was? Zichtbaar zijn in dat wat ik doe en wat ik te bieden heb op gebied van coaching.

Als ik dan terugkijk op de afgelopen 5 jaar, dan kan ik gerust stellen dat ik daar flink in gegroeid ben. En ja, dat mag met vallen en 1x vaker weer opstaan zijn. Omdat ik dan weer leer/groei en verder kom dan daarvoor.

Ook benieuwd waar jij in kunt en wil groeien, je ontwikkelen of mogelijk een gewenste verandering verder onderzoeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem telefonisch contact met je op! Dan plannen we vrijblijvend onze kennismaking- en intakegesprek samen in.