Struinen in de Achterhoek

Bewust Binnen & Buiten

In mijn praktijk begeleid ik mensen in hun zoektocht naar antwoorden. Antwoorden op vragen die soms al een tijdje om aandacht vragen, en niet zelden is het uitblijven van goede antwoorden de oorzaak van stress of andere lichamelijke klachten.

Het samen op pad gaan in dit proces is voor mij iedere keer weer een mooi moment, ik zie mensen groeien en weer tot bloei komen. Ieder op zijn eigen unieke manier.

En dat zorgt voor met name de (innerlijke) rust die zo vaak als wens naar boven komt bij de kennismaking.

Vanuit mijn NLP achtergrond heb ik Natasha leren kennen en een hele belangrijke verbindende factor van ons is, de natuur.

We werken daarmee ook in onze eigen praktijken en maken het zo mogelijk dat onze cliënten zelf weer kunnen ervaren hoe belangrijk, het vinden van balans en gezondheid is voor hun in hun dagelijks leven.

Vanuit onze samenwerkingen is Bewust Binnen&Buiten ontstaan. Binnen dit platform zijn wij beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar bewustwording, verdieping en ontwikkeling.

Dit maken wij voor je mogelijk met o.a. Bewust Binnen&Buiten wandelingen, Struinen in de Achterhoek, Stilte wandelingen, ons Persoonlijk Leefstijl Programma en cursussen, informatie avonden en meerdaagse trainingen. En wat dacht je van ons Natuurlijk Limburg Wandel 3 Daagse?

De Natuur is ook onze drijfveer binnen Bewust Binnen&Buiten.

Samen zetten wij ons in, met behulp van moeder natuur, voor bewust leven, leren luisteren naar je lichaam, genieten van dat wat er is, lief zijn voor jezelf, voor anderen en voor de natuur.

Voor alle Bewust Binnen&Buiten activiteiten, houd onze facebook pagina in de gaten en onze agenda’s op de websites.

Strippenkaart voor 5 wandelingen naar keuze

99
  • Natuurlijke Belevingen Seizoenswandelingen
  • Serie van 5 wandelingen van 1,5 uur
  • Maximaal 6 deelnemers per groep
  • Iedere wandeling sluiten we af met thee en lekkers en kan er nagepraat worden.

Inspiratiewandelingen

22,50p.p.
  • Natuurlijke Belevingen Inspiratiewandelingen
  • Duur 1,5 – 2 uur
  • Maximaal 8 deelnemers per groep
  • Iedere wandeling sluiten we af met thee en lekkers en kan er nagepraat worden.