Bewust Binnen & Buiten

In mijn praktijk begeleid ik mensen in hun zoektocht naar antwoorden. Antwoorden op vragen die soms al een tijdje om aandacht vragen, en niet zelden is het uitblijven van goede antwoorden de oorzaak van stress of andere lichamelijke klachten.

Het samen op pad gaan in dit proces is voor mij iedere keer weer een mooi moment, ik zie mensen groeien en weer tot bloei komen. Ieder op zijn eigen unieke manier.

En dat zorgt voor met name de (innerlijke) rust die zo vaak als wens naar boven komt bij de kennismaking.

Vanuit mijn NLP achtergrond heb ik Natasha leren kennen. We waren ieder op onze eigen manier bezig te werken aan meer balans in onze gezondheid en in ons leven.

Voor mij was dat een proces van een aantal jaren geweest waarin ik steeds meer op mijn pad kwam te lopen. En op dat pad heb ik een aantal keuzes gemaakt waardoor ik heb mogen ontdekken wat mij energie kost en wat mij energie geeft.

Wat heb ik te doen en wat mag ik vanaf nu gaan laten, en dat is een proces waarin je mag groeien en voelen. Natasha heeft hier ook haar weg in gelopen. Bewustwording heeft ook hier een grote rol bij gespeeld.

Onder het genot van verschillende koppen thee en goede gesprekken is Bewust Binnen&Buiten ontstaan. Een samenwerking tussen Natasha en mij, tussen De iJkpraktijk Natuurgeneeskunde  en Topaas Coaching.

Wij zetten de kracht van de natuur in. Natasha als natuurgeneeskundig therapeut en ik als Mindful wandel- en life coach. De Natuur is ook onze drijfveer binnen Bewust Binnen&Buiten.

Samen zetten wij ons in, met behulp van moeder natuur, voor bewust leven, leren luisteren naar je lichaam, genieten van dat wat er is, lief zijn voor jezelf, voor anderen en voor de natuur.

Voor alle Bewust Binnen&Buiten activiteiten, houd onze agenda’s op de websites en facebook pagina in de gaten.

Seizoenswandelingen

119
  • Natuurlijke Belevingen Seizoenswandelingen
  • Serie van 5 wandelingen van 1,5 uur
  • Maximaal 6 deelnemers per groep
  • Iedere wandeling sluiten we af met thee en lekkers en kan er nagepraat worden.

Inspiratiewandelingen

25p.p.
  • Natuurlijke Belevingen Inspiratiewandelingen
  • Duur 1,5 – 2 uur
  • Maximaal 8 deelnemers per groep
  • Iedere wandeling sluiten we af met thee en lekkers en kan er nagepraat worden.
Stel een vraag of aanmelden?