Jij, Bewust Binnen & Buiten

Ontdek jouw persoonlijke leefstijl!

In ons gloednieuwe programma “Jij, Bewust Binnen & Buiten” ontmoeten natuurgeneeskunde en coaching elkaar, met als doel samen te gaan kijken naar wat nu voor jou een gezonde leefstijl is.

Want er is in deze tijd veel te doen rondom leefstijl en de mogelijkheden schieten als paddenstoelen uit de grond. Echter wat wij daarin missen, is een unieke en persoonlijke aanpak die jou op het lijf is geschreven. Omdat wij er vanuit gaan dat ieder mens uniek is en dus behoefte kan hebben aan heel veel verschillende mogelijkheden.

Daarom hebben wij dit unieke programma “Jij, Bewust Binnen en Buiten” ontwikkeld.

  • Inzichten; in zowel je doen en laten

  • Begrijpen; ervaren en voelen wat jij nodig hebt

  • Voeding; en de keuzes die je daarin kunt maken

  • Grenzen; weten waar ze liggen

  • Ontspanning; omdat het soms zo hard nodig is

Een programma waarin je in een 7 tal sessie mag gaan kijken, ervaren, leren, toepassen en eigen maken van wat jij nodig hebt. Zaken waar je voor jezelf al eens mee aan de slag bent gegaan, maar in je eentje dit nog niet zo makkelijk vindt. Het programma kan op elk, door jou gewenst moment van start gaan.

Deze sessies zijn verdeelt over 8 maanden zodat je ook echt de kans krijgt om jouw vernieuwde en meer gewenste leefstijl eigen te maken. En tussen de sessies door zijn we altijd beschikbaar voor een overlegmoment.

Kracht en visie

Het gehele programma is gebaseerd op een voor ons belangrijke waarde en dat is dat jij autonoom bent in je keuzes en afwegingen. Hoe fijn is het om een periode samen op te trekken, vanuit de kennis en expertise die wij in “Jij, Bewust Binnen & Buiten” je aanreiken.

Je soms een spiegel voorhouden of je laten kijken naar meer opties dan die je zelf hebt kunnen bedenken. Want dat is wat wij iedereen gunnen; een fijne, gezonde, prachtige en waardevolle dag. Iedere dag weer opnieuw vanuit het kiezen voor jezelf en voor jouw gezonde leefstijl!

Wat mag je verwachten:

  • 3 tal individuele coachsessies

Daarin gaan we samen kijken naar wat je belemmerd, wat jij nu echt nodig hebt, waar je van kunt groeien en waar je weer het stuur in eigen handen kunt nemen. Niet zweverig, maar met beide voeten op de grond.

  • 3 tal individuele sessies natuurgeneeskunde

Waarin je samen gaat kijken naar je voeding, wat heeft jouw lijf nodig. Inzichten krijgen over wanneer en hoe je (on)gezonde keuze kunt maken voor jezelf. Ontspanning ervaren maar ook hoe je dit thuis zelf mogelijk kunt maken voor je.

  • 1 laatste en afsluitende gezamenlijke sessie

Samen met Natasha en Agnes blik je terug op de afgelopen maanden maar nog meer vooruit naar hoe jij deze nieuwe leefstijl blijft doen.

Aanbod

595,-Tijdsduur: 8 maanden
  • Locaties: Heidehuus in Halle-Heide of in de natuur op locatie