Laden Evenementen

Stiltewandelingen;

In stilte de vier seizoenen ontmoeten

In de waan van de dag word je ieder moment geprikkeld. Een mobiel die af gaat, pratende mensen of voorbij snellend verkeer. Er is altijd geluid en afleiding.
Kan je je voorstellen hoe het is wanneer je al die geluiden en afleidingen even achter kan laten? Dat je alleen jouw voetstappen op het pad, het ruizen van de wind of het geluid van vogels hoort? Dat je alleen jouw ademhaling waarneemt en dat je zintuigen in al die stilte tot rust kunnen komen?

Het is fantastisch om de natuur in stilte te ervaren en nog mooier is het om dit te doen in ieder seizoen van het jaar. Een stille ontmoeting met de winter, de lente, de zomer en de herfst gaat magisch zijn. Ieder moment in tijd gaat je laten ervaren wat de natuur op dat moment is. Onze waarneming gaat anders zijn en de rust en ontspanning komen langzaam en zeker je lijf en je hoofd binnen stromen. Helemaal zijn in het moment met jezelf en de natuur om je heen.

Beleef de ervaring van stilte

Een ervaring die heel bijzonder is en vaak naar meer smaakt. Het ontdekken hoe rijk stilte kan zijn. Het ervaren van het geluid van stilte. Dat klinkt misschien heel raar en toch is stilte bijzonder mooi en vol van heel veel. En dat is voor iedereen anders. Iedere ervaring is uniek. Er is een dieper contact met jezelf en met je omgeving.

Kom de stilte ontmoeten en wandel met ons mee in de seizoenen.

Wat mag je verwachten?

 • Verstilling
  Verwondering
  Ervaren ondersteunende begeleiding
  Inspirerende overwegingen
  Wandelmeditatie
  Samen zijn in stilte
  Afsluiting met thee en lekkers

Jouw investering per Stiltewandeling: €22,50

Data Stiltewandelingen:

 • vrijdag 12 juli 19.30 – 21.30 uur
 • zaterdag 19 oktober 10.00 -12.00 uur

Omdat we meegaan in de wisseling van de seizoenen, kijken we telkens wel gebied in de Achterhoek het meest passend is bij het moment. Daarom delen we de locaties pas 2 weken van te voren met de deelnemers.

Opgeven of je vraag stellen over deze Stiltewandelingen kan door het contactformulier in te vullen of te bellen met mij op 06-28 77 30 74.

Groetjes,
Agnes

Bewust Binnen & Buiten is een samenwerkingsverband tussen De iJkpraktijk Natuurgeneeskunde en leefstijl en Topaas Coaching.

 

Ga naar de bovenkant