Laden Evenementen

De onderzoekende mens.

Op onze ééndaagse bijeenkomst op zaterdag 8 juni, onderzoeken we het thema “Hoe doe jij (zelf)liefde?”. In onze praktijken zien en horen we geregeld de wens om daarmee aan de slag te gaan. Omdat het uiteindelijk de rust en ruimte oplevert waar je zo naar verlangt en naar op zoek bent.

Dat mag altijd beginnen met onderzoeken, goede vragen stellen aan jezelf, voelen wat er te doen is en zien wat dan de eerste stappen kunnen zijn in het vinden daarvan. We komen samen voor een praktische dag om ons begrip van (zelf)liefde te ontdekken en concrete manieren te vinden om het in ons dagelijks leven toe te passen.

We zullen verkennen wat zelfliefde voor ieder van ons betekent en hoe het onze gezondheid en onze relaties beïnvloedt. Door middel van leuke en concreet toepasbare oefeningen zullen we nieuwe inzichten opdoen. We zullen de nadruk leggen op het belang van zelfcompassie, zelfacceptatie en zelfzorg in ons leven.

Wat zijn je wensen, wat zijn je verlangens?
Wat wil er nog niet goed lukken maar weet je wel dat het absoluut nodig is?
Waar belemmer je jezelf in en wat zijn daarin je overtuigingen?
Wat heb je nodig om goed voor jezelf te kunnen zorgen, zowel aan de buiten- als de binnenkant?
Welke eerste stap kun je zetten om op termijn dat belangrijke doel te gaan halen?

Dit bieden wij aan vanuit gedegen theorie en praktische oefeningen. Deze worden afgewisseld met ontspanning in de vorm van een wandeling, stilte moment, creativiteit of naar wens een meditatie.

Niet zweverig, vooral concreet en goed toepasbaar. Met beide benen op de grond en dat het liefst zoveel mogelijk in en met de natuur. Dat laatste maakt dan ook dat we veel buiten en op locatie zullen verblijven op onze Onderzoeksdag.

Zeker weten dat je aan het eind van deze dag vol onderzoek en inspiratie, met antwoorden weer voldaan naar huis gaat. In de wetenschap dat je een goede basis hebt laten ontstaan om alle inzichten blijvend toe te passen.

Concrete inhoud:

Een geheel verzorgde Onderzoeksdag van 10.00 uur tot 16.30 uur
Professionele begeleiding door 2 bevlogen en ervaren begeleiders
Vegetarische lunch en thee/sappen/vers fruit onbeperkt beschikbaar
Lesmaterialen
Kleine groep van minimaal 5 en maximaal 7 deelnemers
Locatie: Heidehuus in Halle-Heide en de mooie omliggende natuurgebieden in de Achterhoek

Inloop is vanaf 9.30 uur en er is na de hand voldoende gelegenheid om nog even na te praten als daar behoefte aan is. Jouw investering in deze Onderzoeksdag is € 135,-.

Volgende Onderzoeksdagen zijn:

  • Zaterdag 6 juli heeft als thema “Hoe doe jij ontspanning?”
  • Zaterdag 7 september met als thema “Hoe doe jij jouw regie?”

Bewust Binnen & Buiten is een samenwerkingsverband van de iJkpraktijk Natuurgeneeskunde en Leefstijl en Topaas Coaching.

Ga naar de bovenkant